Puhelinnumero

040 823 7738

Sähköposti osoite

hierontafysiokatja@gmail.com

Avoinna

Ma-Su: 8.00-21.00

Fysioterapian kotikäynti on tarkoitettu asiakkaille, joilla ei ole mahdollista päästä tai liikkuminen on haastavaa toimitelemme. Kotikäynnin tarkoituksena voi olla myös kotiolojen/kodin muutostöiden arviointi ja apuvälineiden kartoittaminen.

Fysioterapia kotikäynneistä vuonna 2024 alkaen kotitalousvähennystä. Verotuksessa voit vähentää 60% laskutettavasta työn osuudesta. Omavastuuosuus henkilöä kohden on 100€ verovuotta kohden. 

Enimmäismäärä on 3500€, mitä henkilö voi hyödyntää verovuoden aikana. Kotitalousvähennyksen saa ainoastaan fysioterapiasta ja sen voi suorittaa vain laillistettu fysioterapeutti. Kotitalousvähennystä voi hakea myös perheenjäsenelle esim. omalle lapselle. 

Käytännössä tämä toimii niin, että fysioterapeutti käy kotikäynnillä. Asiakas maksaa kokonaan fysioterapiapalveluista koostuvan maksun. Tämän jälkeen asiakas hakee verottajalta kotitalousvähennystä. Korvattavuudesta vähennetään ensin omavastuuosuus 100€, jonka jälkeen 60% asiakas saa käydyistä käynneistä takaisin verohyötynä. 

Olen työskennellyt lähihoitajana aikaisemmin ja tämän vuoksi minulla on monipuolinen näkemys erilaisista apuvälineistä. Olen työskennellyt ikäihmisten sekä kehitysvammaisten lasten ja aikuisten kanssa. Työkokemukseni antaa monipuolista ja käytännön näkökulmaa arjen toimintoihin.

Kotikäynnin hinta on alkaen 82€/ 60min. Hinnoitukseen vaikuttaa kohteen sijainti.

Varaa aika fysioterapian kotikäynnille sähköpostitse:

hierontafysiokatja@gmail.com

tai puhelimitse

040 823 7738