Puhelinnumero

040 823 7738

Sähköposti osoite

hierontafysiokatja@gmail.com

Avoinna

Ma-Su: 8.00-21.00

Klassinen hieronta:

hieronta klaukkala

Hieronta käytetään hoitokeinona lihasjännitysten lievittämiseen ja rentoutumiseen. Hieronnassa muokataan lihasta sivelyin, hankauksin, puserteluin, paineluin, ravisteluin ja taputuksin. Hoito tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hieronnan voimakkuus säädellään asiakkaan tuntemusten mukaan. Hieronta saa tuntua, mutta ei tehdä kipeää. Hieronnassa riisutaan hoidettava alue, alusvaatteet saavat jäädä ylle. Hoidon aikana olet pyyhkeillä peiteltynä ja paljaana on vain käsiteltävä alue.

Urheiluhieronta:

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja sopii niin työikäiselle, ikääntyneelle, kuin urheilijallekin. Urheiluhieronnassa otteet ovat monipuolisempia ja lihasta käsitellään myös poikittaisin ottein. Urheilijoiden hoidossa huomioidaan myös hieronnassa vaikuttavuuden tarve suhteessa urheilijan harjoitus- ja kilpaohjelmiin.

Hieronnan esteet:

Infektiot (kuume tai flunssa), laskimotukokset, pahanlaatuiset kasvaimet, spastiset halvaukset, ihotaudit, tuoreet vammat, suurentuneet imurauhaset, tyrä, raskauden ensimmäinen kolmannes.

Intialainen päähieronta:

Intialainen päähieronta

Hoidon aikana käsitellään hartiat, niska ja pään alue mukaan lukien kasvot ja korvalehdet. Hieronta soveltuu erinomaisesti mm. stressin ja jännityspäänsäryn hoitoon ja sillä voidaan helpottaa myös esimerkiksi migreeniä ja unihäiriöitä. Se on myös ihana hemmotteluhoito.

Raskausajan- ja synnytyksen jälkeinen hieronta:

Raskaushieronta

Raskausajan- ja synnytyksen jälkeinen hieronta on hemmottelevaa ja asiantuntevaa erikoishoitoa äideille. Se vapauttaa kehon kireyksiä ja kiputiloja, parantaa verenkiertoa ja vähentää raajojen turvotusta sekä stressiä. Raskaushieronnassa äiti tuetaan tyynyjen avulla miellyttäviin ja turvallisiin asentoihin. Hieronta on lempeää ja kehoa kuuntelevaa. Raskaushieronta sopii hyvin myös juuri synnyttäneille.

60 min hieronta sisältää äidin toivomien ongelma-alueiden käsittelyä kylkimakuulla ja/tai puoli-istuvassa asennossa. 90 min hieronta sisältää kehon kokonaisvaltaisen hieronnan päästä varpaisiin asiakkaan ongelma-alueet huomioiden. Raskausviikon 38 jälkeen voidaan hieronnan yhteydessä myös lempeästi hoitaa synnytystä stimuloivia akupisteitä. Varaa aika rentouttavaan raskausajan- tai synnytyksen jälkeiseen hierontaan!
VINKKI: Erinomainen lahjaidea vauvakutsuille! Kysy lahjakorttia!

Purentalihasten käsittely

Purentalihasten käsittely

Purentalihasten käsittelyssä hoito kohdistuu niska- ja hartiaseudun, rintakehän, pään, kaulan ja kasvojen alueen lihaksiin ja kudoksiin, joita käydään läpi erilaisten hieronta- ja venytysotteiden sekä tarvittaessa mobilisoinnin avulla. Hoidon aikana kiinnitetään huomiota myös asiakkaan ryhtiin ja hengitystapaan. Pinnallinen hengitys aiheuttaa lihasjännitystä kaulan ja niska-hartiaseudun alueella ja lisää stressihormonien määrää kehossa.

Purentalihasten kireys saattaa olla pääasiallinen syy esim. migreeniin ja niska- tai päänsärkyyn. Toisinaan myös lantionalueen ongelmilla ja purentavaivoilla on yhteys. Hoitosuunnitelma laaditaan aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Hoito soveltuu purentakiskoja käyttäville, narskuttajille ja puhetyöntekijöille. Voit hyötyä hoidosta myös, jos sinulla on niska-hartiaseudun kireyksiä, huimausta, päänsärkyä/migreeniä, stressiä, palan tunne kurkussa, korvakipua tai tinnitusta.

Kinesioteippaus:

Kinesioteippauksen ideana on tukemisen sijaan stimuloida, ohjata ja tukea normaaleja kehon liikemalleja. Sopii hyvin yhteen hieronnan kanssa, jolloin lihakset ovat rennot, tällöin niitä voidaan ohjata oikeaan suuntaan. Hinnoitus määräytyy teipattavan alueen mukaan.