Puhelinnumero

040 823 7738

Sähköposti osoite

hierontafysiokatja@gmail.com

Avoinna

Ma-Su: 8.00-21.00

– on yrityksen missio eli toiminta-ajatus. 

Tarkoituksena on tukea asiakkaidemme liikkumista eri vaiheissa elämää. Joskus liikkuminen tarvitsee paljon tukea ja tällöin asiakkaalle etsitään sopivat harjoitteet fysioterapeuttisen tutkimisen ja haastattelun kautta. Harjoitteisiin lisätään haastetta progressiivisesti, jolloin päästään kuntoutumisessa eteenpäin. Tätä kautta asiakas pääsee takaisin omien harrastusten pariin. 

Onneksi kuitenkin useimmiten liikkuminen tarvitsee pienempää tukea tai kannustusta, jota tuomme fysioterapian tai hieronnan muodossa. Hieronnan avulla voit päästä myös rentoutumaan kuormittavassa elämäntilanteessa. Tällä tavalla autamme hyvinvoinnin tukemisessa. 

Yrityksenä haluamme tarjota sinulle yksilöllistä palvelua, juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotollemme!

1 kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *